onsdag den 5. juni 2024 kl. 07.00

"Real Talks" webinarer præsenterer læringer om arbejdet med bæredygtighed fra branchens visionære og vores brugere, som alle kan lære af.

Vores første webinar samler nogen meget kompetente og passionerede fagfolk fra forskellige arkitekter i Nordic Office of Architecture, Meldrup & Pugholm og Cubo Arkitekter, der deler deres praksis og indsigt til at bane vejen for mere bæredygtig byggeri med effektive bygnings-LCA-processer.

For at sætte gang i os med dybde! vil Matteo Cominetti, en af grundlæggerne af Speckle, et firma der leder an i en grundlæggende og global forandring af vores branche ved at forbinde data, som det aldrig før har været muligt. Matteo vil dele deres visioner og konkret løfte sløret for noget af den nyeste 3D visualiserings teknologi, som vi vil integrere i Real-Time LCA.

Formatet er 15 minutter til hver af vores gæster i denne session, med samme format for hver tegnestue:

  • Introduktion
  • Hvorfor, hvad og hvordan arbejdes der med LCA-processer i praksis!
  • 3 nøglepointer

Læs mere om vores talere og tilmeld dig nedenfor. Hvis timingen ikke passer for dig, så tilmeld dig alligevel, og vi vil sørge for, at du får optagelsen efterfølgende.

Indtil da vil vi arbejde på at gøre sessionen så indsigtsfuld og nyttig, og håber du vil komme nysgerrig og glad ;)!

Talere

Matteo Cominetti

COO hos Speckle

Matteo er medstifter af Speckle, en platform til automatisering af designprocesser og indførelse af nye teknologier i byggebranchen. Matteo bringer talent til verden, der strækker sig over computergenereret design, ydelsesanalyse, optimering, fabrikation og softwareudvikling.

Vibeke Christiansen

Bæredygtighedsansvarlig hos Cubo Arkitekter

Vibeke er en del af de generationstalenter, der kombinerer læring fra moderne BIM- og LCA-metodologier for at løse bæredygtighedsudfordringer dagligt i de forskellige projekter hos Cubo Arkitekter. Vibeke er både praktisk og hjerteligt engageret i LCA og bæredygtigt byggeri igennem sin karrier og studier.

Rasmus Boysen Feddersen

Bæredygtigheds- og Innovationsansvarlig hos Nordic Office of Architecture DK

Rasmus har som arkitekt dedikeret sine talenter til det han kalder anvendt bæredygtighed, bl.a. ved at udnytte digitalisering effektivt i kampen for mere bæredygtigt byggeri.

Med et fokus på mennesker og processer udvikles nye metoder for indarbejdelse af projekternes målsætninger.

Bæredygtighed har været en fællesnævner gennem hele hans karriere ved førende arkitektfirmaer med omfattende erfaring inden for LCA-praksis.

Nicolai Henriksen

Tegnestueleder hos Meldrup & Pugholm

Nicolai har som bygningskonstruktør med en håndværksmæssig baggrund altid haft en brændende passion for det bæredygtige valg og klimapåvirkninger.

Han vil gerne have fingeren på pulsen og være up to date med nyeste miljørigtige muligheder. Han er en fremtidsorienteret leder, der har fokus på at alle i teamet i dag kan gøre mere for bæredygtighed.

Han har stor fokus på digitalisering og kundeværdi, og arbejder for at integrere digitale løsninger effektivitet i alle dele af deres designproces for at forbedre og definere fremtidens arbejde inden for AEC.