torsdag den 23. november 2023 kl. 13.00

Tak for deltagelsen af endnu et vellykket webinar. Hvis du ikke nåede at deltage, kan du se en video af det her. Tak for denne gang. 💪

Vi inviterer dig til et praktisk webinar, hvor vi deler nyskabende metoder til at arbejde effektivt og præcist med LCA inden for byggeri. Vi vil drage nytte af erfaringerne fra førende rådgivere, der deler deres indsigter om arbejdet med LCA, og hvordan de dagligt anvender Real-Time LCA til at forstå, reducere og dokumentere byggeriets klimapåvirkning.

På dette webinar vil LCA-specialister fra Dorte Mandrup Arkitekter og ABC Rådgivende Ingeniører dele deres arbejdsmetoder inden for LCA, bæredygtigt byggeri og Real-Time LCA.

Du vil også blive præsenteret for de seneste fremskridt inden for Real-Time LCA, herunder eksempler på fuldautomatiserede LCA-beregninger og nyskabende funktioner inden for 'konstruktioner', som gør det enkelt og legende let at opbygge, finde, sammenligne og dele konstruktionsløsninger med andre.

Dette webinar henvender sig til bygherrer, entreprenører, rådgivere og alle med interesse for at forstå, reducere og dokumentere klimapåvirkningen af byggeri.

Speakers

Nabil Chaykh

CEO Gaiup

Nabil har arbejdet inden for digitalisering i 15 år hos Capgemini og Microsoft og har tidligere været udviklingsdirektør i et førende ingeniørfirma. Han har desuden været engageret i byggebranchen i mere end et årti. Nabil har trukket på sin omfattende erfaring og viden for at bidrage til digitaliseringen af bygge- og anlægssektoren med det mål at hjælpe mennesker med at opføre bæredygtige bygninger og 'løfte Gaia op = Gaiup 😉'.

Martin Romby

CTO Gaiup

Martin har 14 års værdifuld erfaring i byggebranchen, hvor han har stået i spidsen for digitalt design af yderst komplekse byggeprojekter. Han har været en nøglespiller i udviklingen af digitale kompetencer inden for rådgiverorganisationer. Martin har dedikeret sin karriere til at dele sin ekspertise i forskellige roller, herunder som underviser og leder. I dag fungerer han som medstifter og hovedarkitekt for Real-Time LCA, hvor han fortsætter med at lede og inspirere til innovation inden for bygge- og anlægssektoren.

Jakob Andreas Veisig Baggesen Klinkwort

Construction Architect & LCA specialist

Jakob har stået i spidsen for livscyklusvurderinger på en række afsluttede og igangværende projekter, samt forsket i sammenligning af LCA-beregningsprocesser og -metoder på tværs af lande. Jakob har en særlige passion for bæredygtige materialer og byggemetoder, som han aktivt anvender i analyser og designprocesser. Dette giver rådgivere og bygherrer mulighed for at træffe velinformerede og bæredygtige designvalg. Som BIM-ekspert brænder Jakob for at udnytte data og skabe intelligente 3D-modeller i Revit.

Mads Ditlevsen

Bæredygtighedskonsulent

Mads har efter mere end et årtis erfaring som professionel elitesportsudøver valgt at fokusere sine talenter på at gøre byggebranchen mere bæredygtig. I sin rolle som rådgiver bringer han sin dedikation til bæredygtighed ind i rådgivning om livscyklusvurderinger (LCA), design og valg af materialer på tværs af alle interessenter. Han er en evangelist for at integrere bæredygtighed tidligt i projekter, som et afgørende element i at optimere de miljømæssige resultater.

Sikre din plads nu ved at tilmelde dig her

(just kidding - der er plads til alle ;))

Dette er din chance for at være på forkant med bæredygtigt byggeri og realtids-LCA. Sammen kan vi forme fremtiden for miljøbevidst byggeri og gøre en positiv indvirkning på planeten.